Kantine inrichting - Vepa

Kantine inrichting

Herinrichten of inrichten van een nieuwe ruimte.

Hoe creëer ik een uitnodigende kantine inrichting?

De kantine op het kantoor is dé plek voor een ontspannen werkonderbreking. Hier kan men zichzelf opladen en met hernieuwde energie aan de slag gaan. Een weldoordachte kantine inrichting is dus minstens zo belangrijk als de inrichting van de werkruimtes zelf.

Voorkom lunchen achter het bureau

Lunchen achter het bureau is niet aan te raden. De tijd nemen om samen met collega’s te lunchen is bevorderend voor de arbeidsproductiviteit. Bovendien is dit een gezellige onderbreking om de gedachten ergens anders op te richten. Na een ontspannen lunch werken werknemers productiever en efficiënter. Een uitnodigende kantine is dus het investeren waard.

Hoofdfunctie: een mooie lunchruimte

Zonder werkdruk lunchen is het voornaamste doel van de bedrijfskantine. Ook vinden de welbekende vrijdagmiddag borrels, of vrijmibo’s, steeds vaker op het kantoor plaats. De kantine moet uitnodigen tot ontspannen ontmoetingen en gesprekken. De uitstraling van de kantine kan hierin faciliteren. Want zeg nu zelf: pauzeren in een mooie ruimte is wel zo fijn.

Verschillende soorten zitplekken

Bij Vepa bieden we verschillende soorten stoelen en tafels voor uw kantineruimte. Gebruik treinbanken in combinatie met moderne stoelen en creëer ook eetplekken met hoge bartafels en barkrukken. Medewerkers kiezen de lunchplek die zij prettig vinden. De ene dag aan een lage tafel, de andere dag op hoge barkrukken. Loungestoelen doen het ook goed in een kantine. Deze zorgen ervoor dat medewerkers een hele andere houding aan kunnen nemen. Een prettige afwisseling met de eenzijdige werkhouding aan het bureau.

Kleurgebruik

Verschillende soorten zitplekken creëren is een goede stap. Kleurgebruik is een andere belangrijke factor. Het toevoegen van wat extra kleur doet veel voor de uitstraling van de kantine en zorgt voor de gewenste sfeer. Maak daarom gebruik van stoelen en krukken in verschillende kleuren. Houd het rustig en eenvoudig of gebruik juist meerdere felle kleuren voor een uitgesproken sfeer.

De ideale kantine

Door effectief te variëren in de kantineruimte met verschillende soorten meubels en kleuren, creëert u een inspirerende ruimte om van de lunch te genieten. Bij Vepa hebben wij ruime ervaring met kantoorinrichting waar de kantine een onderdeel van is. Wij spelen graag een rol bij het realiseren van de ideale pauzeplek, want wij snappen dat dit eenvoudiger gezegd dan gedaan is. Onze medewerkers adviseren u graag bij het inrichten van uw optimale kantine.

^
a fair furniture company