Academy - Vepa HOIa;sldfkj;asdjfhloasdhfohauisfdoliashufdas

Academy

Ons opleidingsinstituut en kenniscentrum voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam produceren, circulair ontwerpen en inrichten.

Op onze locatie aan de James Cookstraat 20 in Emmen is de Fair Furniture Academy gevestigd.

De Academy is een opleidingsinstituut en kenniscentrum voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam produceren, circulair ontwerpen en inrichten volgens de allernieuwste principes. Dus van inrichtingsadviseur en (interieur)architect tot facility manager, inkoper en Arbo-adviseur. De Fair Furniture Academy is hiermee kenniscentrum voor relaties van alle bedrijven van de Fair Furniture Group. Naast de opleidingsfunctie is de locatie beschikbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een vergaderlocatie of een locatie om een seminar of (netwerk)bijeenkomst te organiseren. Ook organiseren we zelf regelmatig kennissessies, workshops en andere bijeenkomsten in de Academy.

Reeds geplande evenementen: 

  • Kennissessie ‘Duurzame ontwikkelingen’ voor gemeentes en overige lokale overheden op dinsdag 3 oktober 2023.
  • Montage- en instructiedag op donderdag 12 oktober 2023.
  • Kennissessie ‘Duurzame ontwikkelingen’ voor gemeentes en overige lokale overheden op donderdag 2 november 2023 in Wijchen.

Inschrijven voor een evenement kan via deze link.

Kennissessie

Hoe geef je als gemeente inhoud aan circulariteit? Wat zijn duurzame keuzes? Hoe zien wij het ‘Werklandschap van de Toekomst’? En hoe stimuleer je bijvoorbeeld het zo hoogwaardig mogelijk hergebruik van producten binnen je organisatie? Herkenbaar? Dan is deze kennissessie op dinsdag 3 oktober of op donderdag 2 november zeker iets voor jou.

Klik op de uitnodiging hiernaast voor het gehele programma. 

Expositie

De expositie ‘Material als Design-Impuls’ is de komende maanden in onze Academy in Emmen te bezichtigen. Samen met partner Plantics hebben we diverse studenten tijdens hun project “Material as Design-Impuls” van professor Bernd Benninghoff van de Hogeschool Mainz begeleid. Het resultaat is een prachtige expositie die gedurende de zomer- en herfstmaanden in onze Academy in Emmen te bezichtigen is.

Montage- en instructiedag

Een aantal keren per jaar organiseren we een montage- en instructiedag voor monteurs en montagepartners. De eerstvolgende montage- en instructiedag wordt gehouden op donderdag 12 oktober 2023. 

Klik op de uitnodiging hiernaast voor het gehele programma. 

Werklandschap van de toekomst

Momenteel zijn we – o.a. samen met Snoek Puur Groen – druk bezig met GreenField 2.0. Dit is het 30.000 m2 grote terrein naast ons Circulair Centrum in Emmen. De hoogteverschillen zijn al goed zichtbaar en de enorme wadi is aangesloten op de gemeentelijke watergang. Ook de hennep en vlas is ingezaaid en diverse struiken en fruitbomen zijn gepland.

De eerste evenementen in GreenField 2.0 zijn reeds gehouden. Meer evenementen zullen spoedig op deze pagina gedeeld worden.

Heb je zelf ideeën voor een evenement in onze Academy? Stuur dan een mailtje naar: academy@fairfurnituregroup.nl 

https://staging.vepa.nl/wp-content/uploads/2022/09/Academy-sep2022-1.jpg
https://staging.vepa.nl/wp-content/uploads/2022/09/Academy-sep2022-3.jpg
https://staging.vepa.nl/wp-content/uploads/2022/09/Academy-sep2022-2.jpg
https://staging.vepa.nl/wp-content/uploads/2022/09/Academy-sep2022-4.jpg
https://staging.vepa.nl/wp-content/uploads/2021/11/Academy-Emmen-2.jpg
https://staging.vepa.nl/wp-content/uploads/2021/11/Academy-Emmen-1.jpg
^
a fair furniture company